۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار ملی » اقتصاد » بانکداری » جامعه » خدمات اجتماعی » رفاه
  • شناسه : 44701
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
  • ارسال توسط :
پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری
پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

صندوق بازنشستگی کشوری در هر شرایطی آماده خدمت‌رسانی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری است.

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری، از پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق در مرحله نخست خبر داد.

اوقانی افزود: این تسهیلات با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه، در چارچوب برنامه‌های رفاهی صندوق و با هدف بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان و وظیفه‌بگیران مشمول، به واجدان شرایط پرداخت شده است.

وی تأکید کرد: پرداخت این تسهیلات در راستای تعهد صندوق بازنشستگی کشوری به ارتقای رفاه و توان اقتصادی جامعه بازنشستگان صورت گرفته و مراحل بعدی پرداخت این تسهیلات نیز در ماه‌های آینده طبق برنامه انجام خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بر برنامه‌ریزی منظم و منسجم برای پرداخت تسهیلات رفاهی و حقوق بازنشستگان صندوق و تخصیص منابع لازم نیز تاکید کرد.

وی افزود: صندوق بازنشستگی کشوری در هر شرایطی آماده خدمت‌رسانی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری است و تمهیدات لازم برای شرایط گوناگون درنظر گرفته شده است.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*