۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار ملی » اقتصاد » کارگری- کارمندی
  • شناسه : 43958
  • ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۷
  • ارسال توسط :
واریز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فردا
واریز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فردا

واریز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فردا

احکام اصلاحی بر اساس افزایش ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد متناسب سازی مرحله دوم است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: روز چهارشنبه سوم اردیبهشت مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد ناشی از اجرای متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

حجت‌اله میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: مبلغی را بر اساس احکام سال ۱۴۰۳ در روز آخر فروردین به صورت علی‌الحساب واریز کردیم. برخی از بازنشستگان این تصور را داشتند که حقوق بازنشستگان در سال جدید کم شده است و عده‌ای هم به آن دامن زدند. در حالی که آن حقوق علی‌الحساب بوده است چون دستورالعملی برای همسان سازی حقوق در سال جدید نداریم.

وی گفت: احکام اصلاحی بر اساس افزایش ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد متناسب سازی مرحله دوم است. بنابراین در روز چهارشنبه سوم اردیبهشت مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد ناشی از اجرای متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*