ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم و معرفی جاذبه های گردشگری الموت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
نخستین جشنواره غذاهای دریایی در ساحل دریاچه اوان منطقه الموت قزوین برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری ” وقایع خبری و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ، نخستین جشنواره غذاهای دریایی که به مدت دو روز در ساحل دریاچه اوان منطقه الموت قزوین برگزار شد .
در این نمایشگاه ٦١ شرکت کننده از استانهای مختلف از جمله قزوین، تهران، البرز،گیلان و مازندران مهارت خود را در طبخ غذاهای دریایی به معرض نمایش گذاشتند.
آموزش ماهیگیری به شرکت کنندگان، آموزش طبخ غذاهای دریایی و برگزاری مسابقه ماهیگیری از دیگر بخشهای این جشنواره تفریحی بود.مسابقه خوردن غذاهای دریایی و آموزش آشپزی غذاهای دریایی از دیگر بخش های این جشنواره تفریحی بود.
ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم و معرفی جاذبه های گردشگری الموت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.دریاچه آب شیرین این جشنواره توسط بخش خصوصی (شرکت آنلاین ماهی) با همکاری میراث فرهنگی استان قزوین، اداره کل محیط زیست استان و شیلات ایران برگزار شد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.