پیش از این در سال های 1390 و 1393، دو جراحی موفقیت آمیز جداسازی دوقلوهای چسبیده، به دستان تیم پزشکان شیرازی، به ثبت رسیده است
دکتر فروغی، فوق تخصص جراحی کودکان گفت: پس از ۱۰ ساعت تلاش تیم پزشکی بیمارستان نمازی شیراز ،عمل جداسازی این دوقلوی اهوازی به علت پیچیدگی های شرایط فیزیولوژیک اعضای به هم چسبیده، فعلا با جداسازی کبد پایان یافت .
دکتر فروغی توضیح داد : این دو نوزاد همچنین از ناحیه روده کوچک، قسمتهای اثنی عشر و پانکراس دچار چسبندگی شدید هستند که با توجه به الزام عمل جراحی ویپل برای یکی از نوزدان با تصمیم تیم پزشکی با هدف کاهش ریسک عمل ، جداسازی این دوقلو به زمان بعد موکول شد تا با افزایش سن نوزادان ، شانس زنده ماندن هر دو قل بالاتر برود .
این پزشک فوق تخصص جراحی کودکان گفت: با توجه به سن پایین دوقلوها، عمل های بعدی جداسازی در این مرحله قابل انجام نبود و به آینده جهت بررسی های بیشتر و افزایش سن نوزادان موکول شد.
وی ادامه داد : با وجود انجام اقدامات تشخیصی لازم، مواجهه با موارد غیرقابل پیش بینی در حین عمل، پیچیدگی و حساسیت ویژه را در مورد انجام این جراحی به همراه داشت و به دلیل چسبندگی قابل توجه این دو خواهر دوقلو در بخش های کبد و روده و لوزالمعده، سطح دشواری این جراحی نسبت به جراحی پیشین جداسازی دوقلوها، پیچیده تر ارزیابی شد.
این پزشک فوق تخصص جراحی کودکان ابراز امیدواری کرد با افزایش سن این دو نوزاد دوقلو و بررسی های بیشتر، مرحله بعد جداسازی با موفقیت، به طور کامل به انجام برسد.
پیش از این در سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۳، دو جراحی موفقیت آمیز جداسازی دوقلوهای چسبیده، به دستان تیم پزشکان شیرازی، به ثبت رسیده است و با گذشت حدود یک دهه، این کودکان هم اکنون زندگی را در شرایط عادی تجربه می کنند.در کنار دکتر «علی بهادر» به عنوان رئیس این گروه جراحی و دکتر «مهدی فروغی»؛ دکتر «مهدی سالاری» و دکتر «اشکان پناه» ودکتر«محمدعلی سهم الدینی» به عنوان تیم بیهوشی، دکتر «امیدرضا آژ» و دکتر «تدین» به عنوان جراح اطفال؛ دکتر «سامان نیک اقبالیان» و دکتر «مصطفی پورخسروانی» به عنوان جراح، در کنار دیگر اعضای تیم درمان، در این عمل حضور داشتند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.