آلرژی به سیر، زمانی اتفاق میافتد که سیستم ایمنی بدن شما هنگام مصرف یا لمس این ماده غذایی، حساسیت نشان میدهد و این عارضه میتواند در هر سنی رخ دهد.
به گزارش ایسنا، سیر نوعی گیاه است که میتوانید برای طعم دادن به غذای خود از آن استفاده کنید و در عین حال خواص بسیاری هم دارد.
اکثر افراد واکنش آلرژیک به سیر را تجربه نمیکنند اما برای برخی افراد، خوردن حتی مقدار کمی از آن میتواند علائمی مانند مشکل در تنفس یا بثورات پوستی ایجاد کند.
علائم آلرژی به سیر در افراد مختلف، متفاوت است. برخی از علائم شایع عبارتند از:
آیا افراد حساس به سیر، به پیاز هم آلرژی دارند؟
اگر به سیر حساسیت دارید لزوما به این معنا نیست که حتما به پیاز هم آلرژی خواهید داشت اما بسیاری از افراد، همزمان واکنشهای آلرژیک به هر دوی این مواد غذایی را تجربه میکنند.
دلیل این امر این است که پیاز و سیر هر دو گیاهان پیازی از خانواده سیر یا «آلیوم» هستند. آنها حاوی پروتئینهای مشابهی هستند، به این معنی که بدن شما میتواند به طور مشابه به آنها واکنش نشان دهد. در واقع این وضعیت، «واکنش متقاطع» نامیده میشود.
سایر خویشاوندانِ نزدیکِ سیر هم شامل پیازچه، موسیر و تره فرنگی هستند. البته اینگونه نیست که شما به طور خودکار به همه گیاهان یک خانواده حساسیت داشته باشید اما تحقیقات نشان میدهد که واکنش متقاطع میتواند برای افرادی که به سیر حساسیت دارند، مشکلساز باشد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.