کیک خرما به خاطر وجود شکر قهوه ای و خرما دسری مقوی برای ماه رمضان و گزینه مناسبی برای عصرانه و صبحانه است.
کیک خرما به خاطر وجود شکر قهوه ای و خرما دسری مقوی برای ماه رمضان و گزینه مناسبی برای عصرانه و صبحانه است.
مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۶ نفر مناسب است.
خرما هسته جدا شده ۱ و ۱/۴ پیمانه ۲۵۰ گرم
آب جوش ۱ پیمانه
هل پودر شده ۱/۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
پکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق مرباخوری
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
* شکر قهو ه ای ۳/۴ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
نکته : به جای شکر قهوه ای از شکر سفید هم میتونید استفاده کنید.
فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه روشن تا گرم شود.
ابتدا خرما هسته جدا شده را با آب جوش مخلوط کرده سپس مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و با کمک پشت چنگال خرما را نرم می کنیم.
اگر بتوانید بعد با الک صاف کنید تا پوست خرما کاملا گرفته شود بهتر است.
تخم مرغها را با شکر خوب هم زده تا کرمی شود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم می زنیم.
مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده (۳ بار) با دارچین و جوش شیرین و نمک را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه می کنیم تا مواد به خورد هم برود.
مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و در فر به مدت ۳۵ دقیقه در فر می پزیم.
بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی را روی کیک خرما میریزیم و با کمی خلال پسته یا گردو تزئین میکنیم .
ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم.
به مدت چند دقیقه روی حرارت بماند. بعد برمی داریم. پس از خنک شدن روی کیک خرما می ریزیم.
به انتخاب گروه تغذیه وقایع خبری
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.