چیپس کیوی یکی از انواع چیپس های خوشمزه و ساده میوه ای است. از این روش می توانیم برای نگهداری طولانی مدت کیوی استفاده کنیم،.
مواد لازم چیپس کیوی
کیوی به مقدار لازم
طرز تهیه چیپس کیوی
مرحله اول
برای تهیه چیپس کیوی خوشمزه به صورت خانگی ابتدا کیوی ها را به خوبی می شوییم، سپس با یک کارد تیز پوست شان را می گیریم. در ادامه کیوی ها را با یک کارد تیز یا چاقو اره ای به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله دوم
البته اگر تمایل داشته باشیم چیپس کیوی ما کاملا خشک و ترد شود، می توانیم از پوست کن برای ورقه کردن کیوی ها استفاده کنیم. اگر تمایل دارید چیپس میوه نرم تر باشد، بهتر است با چاقو کیوی ها را ورقه ای کنید.
مرحله سوم
سالم ترین روش خشک کردن چیپس میوه ای استفاده از نور خورشید است که به آرامی میوه ها را خشک می کند. برای این منظور یک پارچه تمیز روبروی نور خورشید پهن می کنیم و کیوی های ورقه شده را روی پارچه می چینیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که کیوی های ورقه شده را باید در کنار هم بچینیم و نباید روی هم قرار بگیرند، چون این موضوع باعث کپک زدن چیس ها می شود. حالا باید هر روز چیپس ها را زیر و رو کنیم تا به صورت یکدست خشک شوند.
مرحله پنجم
زمان خشک شدن چیپس کیوی در جلوی نور خورشید ممکن است بین ۲ تا ۷ روز طول بکشد که بستگی به قدرت آفتاب دارد. برای اینکه چیپس کیوی را سریعتر آماده کنیم، می توانیم از میوه خشک کن، بخاری، شوفاژ یا فر استفاده کنیم.
مرحله ششم
برای این منظور کیوی های ورقه شده را درون یک سینی مناسب می چینیم و روی بخاری یا شوفاژ قرار می دهیم تا خشک شوند. اگر تمایل داشته باشیم کیوی ها را در فر خشک کنیم، باید فر را روی کمترین درجه روشن کنیم.
مرحله هفتم
زمانی که فر به خوبی گرم شد، آنرا خاموش می کنیم و سینی حاوی ورقه های کیوی را درون فر قرار می دهیم. یک قاشق لای درب فر قرار می دهیم تا به طور کامل بسته نشود، سپس صبر می کنیم تا چیپس ها خشک شوند.
*به انتخاب گروه تغذیه #وقایع _خبری
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.