۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار ملی » جامعه
  • شناسه : 15299
  • ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۳
  • ارسال توسط :

دشمن با جنگ اقتصادی به دنبال اخلال در جامعه است

دشمن ایجاد یاس را در بین مردم دنبال می کند .

وقایع خبری – حجت‎الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه در حاشیه نشست سران قوا گفت : امروز دشمن با جنگ روانی، اقتصادی و رسانه ای به دنبال مایوس کردن مردم و به دنبال اخلال در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی در جامعه ماست و در این شرایط همکاری همه قوا و به خط شدن همه ظرفیت کشور ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: اگر موفقیتی در مقابله با ویروس کرونا داشتیم به این دلیل بود که همه ظرفیت کشور به خط شد؛ بویژه حضور و مشارکت مردم بسیار نقش آفرین بوده است.

رئیس قوه قضائیه گفت: دشمن ایجاد یاس را در بین مردم دنبال می کند و ما باید با اقدامات در همه حوزه‌ها اجرایی، تقنینی و قضایی و نظارتی و پیگیری ایجاد امید در مردم را دنبال کنیم.

حجت‎الاسلام رئیسی افزود: بحث هایی که امروز مطرح شد دغدغه هایی است که در بین مردم وجود دارد و باید دغدغه همه ما باشد و همه باید در جهت رفع مشکلات و گره گشایی از زندگی مردم عزیزمان باشند.