خوردن ترشیجات در بارداری میتواند برخی از مشکلات گوارشی بارداری نظیر نفخ یا گاز شکم و سوزش معده را تشدید کند.
ترشی ارزش غذایی چندانی ندارد. یک شیشه ترشی فاقد پروتئین، چربی یا کلسترول و دارای یک گرم کربوهیدرات است.
تقریباً تمام ترشیها نمک زیادی دارند. ترشی حاوی مقدار بسیار زیادی سدیم است، مصرف بیش از حد سدیم می تواند باعث کمبود آب بدن و افزایش فشار خون شود.
سرکه ترکیب اصلی ترشی میباشد که دارای خاصیت اسیدی بالایی است، پس مصرف آن در طی دوران حاملگی می تواند سبب دل درد زنان حامله شده و حالت سوزش سر دل را هم در بدن این افراد افزایش دهد.
خوردن ترشیجات در بارداری بخصوص انواع تند و مصرف فلفل در بارداری نیز میتواند برخی از مشکلات گوارشی بارداری نظیر نفخ یا گاز شکم و سوزش معده را تشدید کند. ترشی کلم در بارداری نیز نفاخ است.
در صورتی که تمایل به خوردن ترشی در بارداری دارید، به نکات زیر توجه کنید:
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.