۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

موقعیت شما : صفحه اصلی » بهداشت و درمان » تغذیه
  • شناسه : 43753
  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۹:۳۳
  • ارسال توسط :
خطرات خوردن ترشی در بارداری چیست؟
خطرات خوردن ترشی در بارداری چیست؟

خطرات خوردن ترشی در بارداری چیست؟

خوردن ترشیجات در بارداری می‌تواند برخی از مشکلات گوارشی بارداری نظیر نفخ یا گاز شکم و سوزش معده را تشدید کند.

ترشی ارزش غذایی چندانی ندارد. یک شیشه ترشی فاقد پروتئین، چربی یا کلسترول و دارای یک گرم کربوهیدرات است.

تقریباً تمام ترشی‌ها نمک زیادی دارند. ترشی حاوی مقدار بسیار زیادی سدیم است، مصرف بیش از حد سدیم می تواند باعث کمبود آب بدن و افزایش فشار خون شود.

سرکه ترکیب اصلی ترشی می‌باشد که‌ دارای خاصیت اسیدی بالایی است، پس مصرف آن در طی دوران حاملگی می تواند سبب دل درد زنان حامله شده و حالت سوزش سر دل را هم در بدن این افراد افزایش دهد.

خوردن ترشیجات در بارداری بخصوص انواع تند و مصرف فلفل در بارداری نیز می‌تواند برخی از مشکلات گوارشی بارداری نظیر نفخ یا گاز شکم و سوزش معده را تشدید کند. ترشی کلم در بارداری نیز نفاخ است.

اقدامات احتیاطی در هنگام خوردن ترشی در بارداری

در صورتی که تمایل به خوردن ترشی در بارداری دارید، به نکات زیر توجه کنید:

  • اگر در حین بارداری مستعد ابتلا به گاستریت یا ورم معده هستید، بهتر است در این مدت از خوردن‌ ترشی مانند ترشی لیته در بارداری خودداری کنید.
  • از خوردن ‌ترشی بسیار تند خودداری کنید؛ زیرا این امر می‌تواند باعث ایجاد اسهال و مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل و رفلکس اسیدی معده شود.
  • خوردن‌ ترشی هایی که سدیم زیادی دارند، می‌تواند فشار خون حاملگی را ایجاد یا تشدید کند. این اتفاق می‌تواند بر رشد جنین تأثیر منفی بگذارد.
  • مصرف ترشی‌هایی که در تولید  آنها از مواد نگه‌دارنده شیمیایی استفاده شده است، می‌تواند در دوران بارداری یکسری عوارض ایجاد کند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*