۞مرکز مشاوره حال خوب
دکتر کبری درویش پیشه ؛ مشاور خانواده و زوج درمانگر (حضوری و تلفنی ) تلفن هماهنگی و تعیین وقت:09102904758

  • شناسه : 28356
  • ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۲
  • ارسال توسط :
خانواده سلول حیاتی جامعه است
خانواده سلول حیاتی جامعه است

خانواده سلول حیاتی جامعه است

اهتمام به چارچوب خانواده بسیار مهم و خانواده به نوعی سلول حیاتی یک جامعه است.

وقایع خبری / حجت الاسلام و المسلمین مهدی هادی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز در مصلی تهران افزود: اگر قرار باشد جامعه آباد باشد باید خانواده‌ها در آن آباد باشند.

وی گفت: در برخی از جابه‌جایی‌ها مثل سفر کردن، انسان فقط نقش جابه جایی دارد چرا که بر فرض مثال راننده یک ماشین ما را از یک جایی به جای دیگر منتقل می‌کند، اما در برخی از جابه جایی‌ها مثل خریدن یک گل و بردن آن به خانه تکلیفات خاصی را برای ما به ارمغان می‌آورد چرا که باید از گل نگهداری کرد و مواد لازم را به آن رساند.

وی افزود: خانواده از نوع دوم است و نیازمند توجه و نگهداری و مراقبت است.

حجت الاسلام و المسلمین مهدی هادی گفت: امروز مشکلاتی که در برخی جوامع حل نشده به دلیل آن است که خانواده‌ها در آن جوامع متلاشی شده‌اند.

وی ادامه داد: در جوامع غربی شاهدیم که برای افراد بسته‌های حمایتی تعریف می‌شود و آژانس‌های کرایه همسر و فرزند تعریف کرده‌اند تا افراد از افسردگی‌های دراز مدت خارج شوند که این حرکات در جوامع غربی یعنی به انحراف کشیدن مسیر بشریت.

وی در توصیه به مادران افزود: مادران ما امروز باید احادیثی که درباره فرزند و فرزندآوری است جمع آوری کرده و مرتب آن‌ها را مرور کنند این احادیث به انسان انرژی می‌دهند و گفته شده اگر مادری در هنگام تولد فرزندش از دنیا برود شهید حساب می‌شود و بخش سخت زندگی یک مادر مراقبت از نوزاد است و خداوند برای زحمات مادر جایزه و ثواب تعیین می‌کند.

نائب رئیس انجمن روانشناسان اسلامی گفت: امروزه روانشناسان روز دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که انسان‌های تنها از ۴۵ سالگی به بعد حال روانشان خوب نیست.

نائب رئیس انجمن روانشناسان اسلامی گفت: ازدواج و فرزندآوری می‌تواند مشکلات را حل کند و پدر و مادر وقتی با بچه ارتباط برقرار می‌کنند شبیه خداوند می‌شوند و کار خداوند خلقت و ارتباط برقرار کردن با بنده است.

وی ادامه داد: پدر‌ها و مادر‌ها باید توجه کنند تا زمینه ساز آرامش در خانواده باشند، نقش پدر در تربیت و اعتماد به فرزند آن قدر بالاست که حضرت ابراهیم (ع) وقتی قرار شد حضرت اسماعیل (ع) را ذبح کند به او گفت پسرم من ماموریت پیدا کرد‌ه‌ام نظرت را در این باره بگو و حضرت یوسف (ع) راز زندگی خود را به پدرش گفت و امروز باید به شکلی فرزندان تربیت شوند که به پدر و مادر خود اعتماد کنند و پدر‌ها باید اعتماد به نفس، قانون گرایی و قوانین را به فرزندان خود یاد بدهند.

حجت الاسلام هادی اظهار داشت: فرزند تحت تاثیر رابطه پدر و مادر است و انسان‌ها نیازمند به امنیت هستند، در حدیثی دیگر از پیامبر اکرم (ص) داریم که می‌گوید؛ اعتکاف در ماه رجب و ثواب‌های آن به یک طرف و هزار بار از آن اعتکاف ثوابش بیشتر آن است که مردی جلوی اهل و عیال و خانواده‌اش بنشیند و به آن‌ها مهربانی و با آن‌ها صحبت کند.

وی در پایان گفت: در این شانزده سال سابقه کار روانشناسی اسلامی یقین پیدا کرده‌ام که اگر مرد خانواده خوب و مهربان باشد احتمال خطای اعضای خانواده کم می‌شود و آن خانواده به رشد و تعالی می‌رسد.