اگر تک تک افراد حاضر در جامعه خودشان را مسئول بدانند و رعایت کنند، آمار کرونا کاهش پیدا میکند.
برنامه «روزنه» با موضوع رفتارهای فصلی و بایدها و نبایدهای فصل پاییز، در ارتباط تلفنی با پروفسور علی کرمی (رئیس بنیاد ملی سبک زندگی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله) از شبکه رادیویی گفتگو روی آنتن رفت.
علی کرمی در مصاحبه تلفنی با برنامه «روزنه» گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا پاییز امسال با تمام پاییزهای گذشته متفاوت است.
وی با اشاره به این که شیوع ویروس کرونا استرس را در جوامع بشری افزایش داده است، گفت: کسانی که روحیه حساس دارند و تحت تاثیر عوامل بیرونی قرار میگیرند در قبال تغییر فصل میتوانند بیشترین آسیب را دریافت کنند.
رئیس بنیاد ملی سبک زندگی افزود: افرادی که سبک زندگیشان را به دست خود انتخاب و هدایت میکنند، تحت تاثیر تغییرات محیطی و فصلی قرار نمیگیرند.
وی ادامه داد: با فرا رسیدن فصل پاییز، سرماخوردگیها و سینوزیتها وگلودردها شروع میشوند.
علی کرمی با بیان اینکه در فصل پاییز میزان نور زمین کاهش پیدا میکند، تصریح کرد: در این فصل مردم کمتر به طبیعت میروند و معمولا به دلیل سرما از پیادهروی و بیرون ماندن پرهیز میکنند.
وی اضافه کرد: نور در ترشح هورمونهای اساسی سیستم ایمنی نقش جدی و موثری را ایفا میکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تاکید داشت: روحیه و خلقیات و سلامت و شخصیت هر فرد در گرو نوعِ اندیشه آن فرد است.
وی ادامه داد: در فصل پاییز مردم باید تلاش کنند تا به طور بهینه و مستمر در معرض دریافت نور قرار بگیرند.
علی کرمی با اشاره به این که برای کاهش آمار کرونا در کشور مردم باید همدلی و همراهی داشته باشند، عنوان کرد: اگر تک تک افراد حاضر در جامعه خودشان را مسئول بدانند و رعایت کنند، آمار کرونا کاهش پیدا میکند.
وی با اشاره به این که اصلاح سبک زندگی انسان را در مسیر سلامت قرار میدهد، افزود: ما باید به جای بررسی مضرات فصل پاییز، به زیباییهای این فصل فکر کنیم.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.