مدیران ما از جنس وفاق و توسعه هستند.
عصر امروز چهار شنبه ، پنجم شهریورماه ، نشست مطبوعاتی دکتر محمد نوذری، استاندار قزوین برگزار شد.
استاندار قزوین گفت: خوشحالم که به مناسبت هفته دولت در خدمت شما خبرنگاران هستم و هفته دولت را گرامی می داریم .ما باید شهید رجایی و شهید باهنر را که الگوی مدیران انقلابی بودند ، سرلوحه مدیریت خود قرار خواهیم داد.
استاندار قزوین ادامه داد : دنبال وفاق و همدلی هستیم و با احزاب سیاسی و رسانه ها جلسات متعددی داشتیم و تاکید شد روی توسعه استان همفکر باشیم زیرا باور داریم افراط و تفریط آسیب رسان است.
دکتر نوذری افزود : با همکاری نمایندگان مجلس، امام جمعه و نمایندگان سران قوا در استان بدنبال وحدت و همدلی هستیم و در این مسبر، با برگزاری نشست با جریانات سیاسی به دنبال مسیر توسعه استان هستیم.
وی ادامه داد : بر همین اساس ؛ توسعه و پیشرفت همه جانبه استان را در دستور کار قرار داریم و انتظار داریم رسانه ها هم کمک کنند . مادر مجموعه مدیریتی استان با نقد مشکلی نداریم به شرط آن که این نقد منصفانه و دلسوزانه و برای اصلاح باشد.
استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به خبرنگاران رسانه ها گفت: در عرصه بهره گیری از ظرفیت زنان تاکنون ۱۲ مدیرکل و بخشدار و ۴۰ مدیر میانی و معاون از میان بانوان انتخاب شده است و نگاه ما به مدیریت جنسیتی نیست بلکه توانمندی و تخصص است.
دکتر نوذری در ادامه به طرح های هفته دولت اشاره کرد و افزود: در هفته دولت ۳۸۲ پروژه مهم در استان قزوین افتتاح می شود که برای راه اندازی آن ها بیش از ۳۰ همت هزینه شده که ۱۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن عمرانی و بقیه در بخش های دیگر است.
استاندار قزوین در خصوص عملکرد تیم رسانه ای استانداری نیز به خبرنگاران گفت: از عملکرد تیم رسانه ای رضایت دارم . به نظرم کار منطقی انجام شده و قرار نیست رسانه استانداری برای هر توئیت و مطلبی که در فضای مجازی منتشر می شود ؛ جوابیه بدهد و وارد بحت ها و حواشی شود.
وی در خصوص وضعیت آبی استان قزوین نیز گفت: بدلیل تداوم خشکسالی ها، کاهش بارندگی و مصرف بی رویه در زمینه اب بشدت مشکل داریم اما مدیریت کرده ایم تا چالش ایجاد نشود.
استاندار قزوین ادامه داد: در سال های قبل انتقال آب به دشت با تجمع و جنجال مواجه بود و امسال بدون چالش این آب را در شرایط بحرانی هم منتقل کردیم در حالی که آب پشت سدها بشدت کاهش یافته و اولویت کشور هم تامین آب شرب است.
استاندار قزوین تصریح کرد: امروز رئیس جمهور محترم هر جا از مشکل آب سخن گفته اند نام تهران و قزوین و البرز را با هم مطرح کرده اند که نشان می دهد گزارش های منعکس شده از سوی استان توانسته دولتمردان را مجاب کند که ما هم مشکل داریم و برای آن تدبیر خواهند کرد.
وی در خصوص استفاده نشدن از برخی چهره های مطرح در تیم مدیریتی استان هم یادآور شد: مدیران ما از جنس وفاق و توسعه بوده و برخی مدیران اجرایی هستند و نباید مدیر سیاسی انتخاب کرد.
دکتر نوذری در خصوص انتخاب مشاور هم گفت: مشاور نیروی مستخدم نیست و شاید یک استاندار ۱۰ مشاور داشته باشد که هیچکدام حقوق نمی گیرند و از ایده و مشاوره آن ها در برخی مواقع استفاده می شود.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.