امروز انقلاب اسلامی، هم با سیره غديری شكل گرفته و هم غديری تبيین شده و ادامه دارد.
هركس كه با علی نباشد اگر هزاران حسنه داشته باشد اما با ولی خدا نباشد، سودی برای وی نداشته و ارزشي ندارد.
حجت الاسلام سيد مصطفي مجيدي درمراسم جشن بزرگ غدير خم که در روستای طزرک شهرستان بويين زهرا برگزار شد، با بیان مطلب فوق افزود: اگر عيد غدير، عيد الله اكبر است به اين جهت است كه امري در روز غدير اجرا شد كه ان زعیم ولايت و امامت امت اسلامي است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در ادامه اظهار کرد: عدم تببين و عدم اطلاع رسانی غدير باعث شد كه سيدالشهدا به كربلا برود و عاشورا رقم بخورد و اباعبدالله(ع) براي برپا ماندن پرچم ولايت خون بدهد. امروز انقلاب اسلامی، هم با سیره غديری شكل گرفته و هم غديری تبيین شده و ادامه دارد.
حجت الاسلام مجیدی در پایان گفت: باید مراقب باشیم که از غدير، امام علی(ع) و انقلاب اسلامي خارح نشويم و در ركاب امام ولايت ثابت قدم و پیرو ولایت باشيم.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.