طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی تا پایان ماه ادامه دارد.
طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان ماه ادامه دارد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج با اعلام آغاز طرح تشدید کنترل ونظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی این شهرستان گفت: در این طرح مراکز عرضه فراورده های خام دامی شهرستان توسط کارشناسان اداره دامپزشکی بازرسی می شوند که هدف از این بازدیدها بررسی کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی و رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه این فرآورده ها درمراکز عرضه است.
مهندس مجید رحمانی تصریح کرد: در طرح تشدید نظارتهای دامپزشکی، از تمامی مراکز عرضه فراورده های خام دامی از قبیل قصابی ها ،مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی و رستوران ها بازرسی انجام میگیرد و در این راستا در دو هفته آغازین ماه مبارک بیش از ۱۶۰ مورد بازدید صورت گرفته و بالغ بر ۳۱ کیلوگرم انواع فراورده های خام دامی ضبط و ۵ مورد نیز به دلیل تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شده اند.
مهندس رحمانی ادامه داد: در این بازه زمانی کشتارگاه سنتی شهرداری آوج با هماهنگی دامپزشکی مورد تعمیر و بازسازی قرارگرفت و کشتارگاه سنتی دام بخش آبگرم نیز با حضور مسئولان شهرستان افتتاح شد که بعد از این تمامی لاشه ها پس از بازرسی و ممهور به مهر دامپزشکی عرضه خواهد شد.
این مقام مسئول در پایان به عموم مردم توصیه کرد گوشت و مرغ و سایر فراورده های خام دامی را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ به اداره دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.