ام اس یک بیماری عصبی است که میلین نورونها در آن از بین میرود.
تحقیقات اخیر دانشمندان نشان میدهد بارداری به طور میانگین تا سه سال بیماری ام اس را به تاخیر میاندازد.
مطالعه دانشمندان استرالیایی بر روی ۳ هزار و ۶۰۰ زن باردار نشان میدهد که بارداری به طور میانگین ۳.۳ سال ابتلا به بیماری ام اس را به تاخیر میاندازد .
به گفته این محققان مادرانی که کودک خود را به طور سالم به دنیا آوردند، بیماری ام اس در بدنشان پیشرفت کمتری خواهد داشت و با تاخیر بیشتری ممکن است به ام اس مبتلا شوند. نتایج این تحقیق زمینه را برای مطالعه درباره روشهای درمانی جدید برای به تأخیر انداختن شروع این بیماری فلج کننده فراهم میکند. دانشمندان معتقدند هورمونی در بدن مادران باردار وجود دارد که بیماریها را به تاخیر میاندازد که میتوان با استفاده از این هورمون از شروع بیماری ام اس در سایر افراد نیز جلوگیری کرد.ویلیجا جوکوبایتیس، محقق ارشد این مطالعه، گفت: این تاخیر بیماری ام اس در مادران باردار ممکن است بخاطر عوض شدن دی انای مادر در دوران بارداری باشد.
او افزود: ما نمیدانیم که بارداری چگونه باعث تاخیر بیماری ام اس میشود، اما معتقد هستیم علت آن تغییر در ژن زنان است. تغییر در ژن از فعالیت سیستم ایمنی بدن میکاهد در حالی که بیماری ام اس به دلیل فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی به وجود میآید.گفتنی است؛ ام اس یک بیماری عصبی است که میلین نورونها در آن از بین میرود و علائم این بیماری از دست دادن تحرک، مشکلات بینایی، خستگی و درد طاقت فرسا است. ام اس نوعی بیماری خودایمنی است که سیستم ایمنی بدن خود فرد با حمله به نورونها باعث اختلال در عملکرد آنها میشود. تحقیقات نشان میدهد خانمها سه برابر بیشتر از آقایان احتمال دارد به ام اس مبتلا شوند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.