وقتی که همه دست به دست هم ندهیم نمیتوانیم بیماری را کنترل و مرگ و میر را کاهش دهیم.
وقایع خبری – مسئولیتهای اجتماعی و فردی بسیار مهم است و اگر همه دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند نیاز به تعطیل کردن و محدودیت نخواهد بود.
دکتر علیرضا رئیسی افزود: اگر در اعمال محدودیت واقعا بالای ۸۵ درصد عمل کنیم قطعا بعد از ۲ هفته شاهد کاهش بیماری در کشور خواهیم بود و اگر مردم به درستی عمل کنند و شیوه نامه ها را رعایت کنند نیازی به ایجاد محدودیت نیست، هر جا که نکات بهداشتی رعایت شده کمترین بیماری را داشته ایم.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا گفت: تا وقتی که وضع شهری قرمر باشد محدودیتها هم ادامه خواهد داشت.
رئیسی افزود: همین طرح را ما در ۴۳ شهر اجرا کردیم که گزارشها امیدوارکننده بود و الان در ۴۰ شهر شاهد سیر نزولی بیماری هستیم.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به تصویب طرح ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ شب تا ۴ بامداد گفت: دوشنبه هفته قبل من خودم طرح منع تردد را اعلام کردم در خصوص جزئیات آن مباحثی بود که امروز مطرح و در نهایت جزئیات طرح هم تصویب شد. سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه هر طرحی ممکن است در اجرا نواقصی داشته باشد گفت: کاش آنهایی هم که مشاغل ضروری دارند قبل از ساعت ۲۱ تعطیل کنند و اگر قرار است مغازهای تا دیروقت باز باشد بهتر است با تاکسی رفت و آمد کند تا جریمه نشود؛ به هر حال این طرح ۲ هفته است و همه باید تحمل کنند و تا وقتی که همه دست به دست هم ندهیم نمیتوانیم بیماری را کنترل و مرگ و میر را کاهش دهیم.
دکتر رئیسی گفت: پیشنهادی امروز مطرح شد مبنی بر این که با استفاده از یک سیستم هوشمند بتوانیم بهتر و سریعتر بیماریابی کنیم و از ورود افراد ناقل و مبتلا به اماکن عمومی و پاساژها و وسایل حمل و نقل عمومی و … جلوگیری کنیم.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به رهگیری هوشمند بیماران و شناسایی مبتلایان بدون علامت افزود: الان همه آزمایشگاههای کشور را به هم وصل کرده ایم و خطوط هوایی و ریلی هم (شرکت رجا) به آن وصل شده اند و از طریق کد ملی افراد میتوانند مبتلایان را شناسایی و از پذیرش آنها و خدمت دهی به آنها خودداری کنند.
او با اشاره به اهمیت تست بیشتر و بیماریابی بیشتر گفت: بدینوسیله ما میتوانیم افراد بیمار را در خانه نگهداریم و افراد سالم میتوانند وارد جامعه شوند و فعالیتشان را انجام دهند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به تولید کیت رپیت توسط شرکتهای دانش بنیان در کشور با هدایت و حمایت ستاد اجرایی امام (ره) گفت: شرکتهای تولید داخل امروز روزانه ۱۰۰ هزار تست رپید و سریع دارند تولید میکنند و تستهای پی سی آر را هم از ۲۲ هزار به ۴۰ هزار مورد روزانه رسانده ایم که بسیاز به ما در شناسایی و کنترل بیماران بدون علامت کمک میکند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.