ما از صدا و سیما چیز زیادی نمیخواهیم، جز اینکه صحبتهای رئیس جمهوری و وزرا بدون تبعیض و براساس آنچه میگویند را مطرح کند.
رئیس دفتر رئیس جمهوری از آنچه «مهندسی انتخابات با هدف کاهش مشارکت مردم» خواند، انتقاد کرد و گفت که در این صورت، این نتیجه انتخاب همه ملت نیست.
محمود واعظی روز گذشته در حاشیه نشست هیأت دولت، در پاسخ به پرسشهای خبرنگاران درباره واکنش دولت نسبت به رد صلاحیتها، با تأکید بر اینکه دولت نسبت به رد صلاحیتهایی که براساس قانون باشد، به هیچ وجه مطلبی ندارد، اظهار کرد: گزارشهایی از نمایندگان حاضر در مجلس یا نامزدها دریافت میکنیم که به آنان گفته شد شما از برجام حمایت کردید، یا از دولت طرفداری کردهاید و مسائلی را در پرونده آنها مطرح کردهاند که مربوط به مسائل تفکر و اندیشه (افراد) است. واعظی با بیان اینکه نمیشود همه ناحق باشند و فقط سخنگوی شورای نگهبان حق باشد، گفت: وقتی علی لاریجانی درباره مسأله رد صلاحیتها صحبت کرد، سخنگوی شورای نگهبان پاسخ وی را داد و هر کسی در هر جایی صحبتی درباره مسأله رد صلاحیتها انجام داده آقای کدخدایی به وی پاسخ داده است. او اضافه کرد: برهمین اساس، ما همه آنچه در مسائل مالی اقتصادی و اخلاقی تخلف است را قبول داریم اما این طور نیست که بخواهند با فکر و اندیشه افراد این کار را انجام بدهند.
رئیس دفتر رئیس جمهوری با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری انتخابات پرشور و با مشارکت حداکثری، ادامه داد: تفکری دیگر هم هست مبنی بر اینکه مهم نیست چند درصد افراد در انتخابات شرکت میکنند، بلکه مهم نتیجه انتخابات است. ما میگوییم که اگر شما میخواهید مهندسی کنید که تعداد کمی در انتخابات شرکت کنند و افراد خاصی نتیجه این انتخابات باشند، این نتیجه انتخابات همه ملت ایران نیست.
واعظی که همزمان عضو مؤسس و شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه هم هست، درباره وضعیت تأیید صلاحیت نامزدهای این حزب هم گفت: اکثر نامزدهایی که از حزب اعتدال و توسعه برای انتخابات ثبت نام کرده بودند به واسطه اینکه که طرفدار دولت هستند، رد صلاحیت شدهاند.
رئیس دفتر رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود، هرگونه اختلاف دولت و صدا و سیما را رد و تأکید کرد: ما از صدا و سیما چیز زیادی نمیخواهیم، جز اینکه صحبتهای رئیس جمهوری و وزرا بدون تبعیض و براساس آنچه میگویند را مطرح کند.
واعظی گفت: اینکه برخی از مطالب به دلیل مصلحت نبودن کار نمیشود یا برداشتهای خود را از صحبتهای رئیس جمهوری و وزرا زیرنویس میکنند، مورد قبول نیست، چندین بار هم تذکر داده شده که در مواردی زیرنویسهای پخش شده با فیلم و نوار سخنرانیهای رئیس جمهوری مغایر است. او با اشاره به اینکه دولت مجموعه عظیم کارکنان این سازمان در سراسر کشور را از خود میداند، اضافه کرد: اما متأسفانه تعداد اندکی از افراد سیاسی در ۱۵ سال گذشته پستهای کلیدی را در اختیار گرفته و با این جایگاه به عنوان یک حزب برخورد میکنند و دولت معتقد است نباید صدا و سیما از سوی آن گروه محدود جناحی اداره شود. واعظی، صدا و سیما را یک رسانه ملی و متعلق به کل کشور و نظام دانست و افزود: همان گونه که برای قوا و نهادهای دیگر بسته خبری تدارک میبینند، در مورد دولت هم همان گونه عمل کنند. برای مثال پوشش خبری وزیر دولت که دو روز در هرمزگان از تمام جاهای سیلزده بازدید کرده در مقایسه با نهادها و افراد دیگری که مثلاً در حال غذا دادن به سیلزدهها هستند یکسان نیست، برای دومی ۳ دقیقه زمان اختصاص داده میشود، در حالی که برای اولی تنها ۱۰ ثانیه!
رئیس دفتر رئیس جمهوری درباره مسأله خروج از «ان.پی.تی» که اخیراً از سوی وزیر خارجه مطرح شد نیز گفت: در دولت بحثی درباره تصویب خروج ایران از «ان پی تی» نداشتیم و طبیعی است که این موضوع از اختیارات خود دولت است و تصمیم آن باید جای دیگری گرفته شود.
او با اشاره به نامه رئیس جمهوری به سران کشورهای ۴+۱ که اردیبهشت ماه امسال نوشته شد، ادامه داد: رئیس جمهوری در این نامه اعلام کرده بود اگر امریکا یا هر یک از طرفین تلاش کنند تا پرونده ایران به شورای امنیت ارجاع داده شود، در آن صورت ایران تصمیم به اقدامات سختتری خواهد گرفت، که خروج از «ان پی تی» یکی از آنها خواهد بود.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.