هر سکته مغزی بسته به شدت آن، ممکن است علائم گذرا و پایدار داشته باشند .
یک متخصص مغزواعصاب گفت: سردردهایی که قبلا تجربه نشده اگر همراه با تب و استفراغ باشد میتواند از علائم سکته مغزی و حاصل کرونا باشند.
دکتر کریم نیکخواه درباره تاثیرات کرونا بر اختلالات مغزی گفت: ویروس کرونا ویروس هزارچهرهای است و از اول با علائم مشخصی مانند تب، تنگی نفس، درد استخوان و… ظاهرشد و تا مدتها این علائم پابرجا بود. با گذشت زمان کمکم نشانههای این ویروس با جهش ژنتیکی و مسائل دیگر، تغییر کرده و با علائم غیراختصاصی مثل سردرد بروز پیدا میکند.
این متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: هرگونه علامت غیرمعمول برای کسانی که در سنین بالای ۶۰ سال هستند و فاکتورهای مستعدکننده دارند خصوصا اگر همراه با تب و از دست دادن حواس بویایی و چشایی باشد، کرونا تلقی شده و باید علاوه بر مراقبت، به پزشک نیز مراجعه کنند.وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه کووید۱۹ به تازگی همهگیر شده، هنوز فرصت برای بررسی و تهیه آمار و اطلاعات درباره این مسئله که چند درصد افرادی که به کرونا مبتلا شدهاند، دچار اختلالات مغزی میشوند، فراهم نشده و آماری در دسترس نیست. هر فردی با سن بالا و بیماریهای مستعدکنندهای مثل چربی بالا، فشارخون و دیابت اگر علائم غیرطبیعی در خود مشاهده کرد باید سریعا با پزشک درمیان بگذارد.
دکترنیکخواه درباره تاثیر کرونا بر اختلالات مغزی تشریح کرد: درگیری هورمون مغز جزو علائم غیرشایع ویروس کرونا تلقی شده و امکان سکته یا اختلالات مغزی برای کسانی که به کرونا مبتلا میشوند وجود دارد ولی احتمال آن در افرادی که به آن اشاره کردیم بیشتر است. این اختلالات مغزی رده سنی یا جنسیت خاصی را شامل نمیشود و همه میتوانند در معرض ابتلا باشند.
این متخصص نورولوژی بیان کرد: یکی از علائمی که در افرادی که دچار اختلالات مغزی شدهاند شایع است، سردردهایی هستند که قبلا فرد به اینگونه تجربه نکرده و غیرطبیعی است مخصوصا اگر همراه با تب و استفراغ باشد که این مسئله نشاندهنده افزایش فشار مغز است و جزو علائم هشداردهنده محسوب میشود.
وی اظهار کرد: هر سکته مغزی بسته به شدت آن، ممکن است علائم گذرا و پایدار داشته باشند و سکتههای مغزی ناشی از کرونا هم از این قاعده مستثنی نیستند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.